Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Association of Anoxybacillus sp. with acid off-flavor development in a spoiled, boiled, rice dish
 
 
Titel: Association of Anoxybacillus sp. with acid off-flavor development in a spoiled, boiled, rice dish
Auteur: Suzuki, Yasunori
Kobayashi, Makiko
Saito, Ikue
Igarashi, Tsuyoshi
Kubota, Hiroaki
Kato, Rei
Suzuki, Jun
Hirai, Akihiko
Sadamasu, Kenji
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 286 (2018) nr. C pagina's 111-119
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland