Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Pervasiveness of Staphylococcus carnosus over Staphylococcus xylosus is affected by the level of acidification within a conventional meat starter culture set-up
 
 
Titel: Pervasiveness of Staphylococcus carnosus over Staphylococcus xylosus is affected by the level of acidification within a conventional meat starter culture set-up
Auteur: Stavropoulou, Despoina Angeliki
De Maere, Hannelore
Berardo, Alberto
Janssens, Bente
Filippou, Panagiota
De Vuyst, Luc
De Smet, Stefaan
Leroy, Frédéric
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 274 (2018) nr. C pagina's 60-66
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland