Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Efficacy of chlorine dioxide on Escherichia coli inactivation during pilot-scale fresh-cut lettuce processing
 
 
Titel: Efficacy of chlorine dioxide on Escherichia coli inactivation during pilot-scale fresh-cut lettuce processing
Auteur: Banach, J.L.
van Overbeek, L.S.
Nierop Groot, M.N.
van der Zouwen, P.S.
van der Fels-Klerx, H.J.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 269 (2018) nr. C pagina's 128-136
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland