Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Sourdough-type propagation of faba bean flour: Dynamics of microbial consortia and biochemical implications
 
 
Titel: Sourdough-type propagation of faba bean flour: Dynamics of microbial consortia and biochemical implications
Auteur: Coda, Rossana
Kianjam, Maryam
Pontonio, Erica
Verni, Michela
Di Cagno, Raffaella
Katina, Kati
Rizzello, Carlo Giuseppe
Gobbetti, Marco
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 248 (2017) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland