Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Persistence of Escherichia coli O157:H7 during pilot-scale processing of iceberg lettuce using flume water containing peroxyacetic acid-based sanitizers and various organic loads
 
 
Titel: Persistence of Escherichia coli O157:H7 during pilot-scale processing of iceberg lettuce using flume water containing peroxyacetic acid-based sanitizers and various organic loads
Auteur: Davidson, Gordon R.
Kaminski-Davidson, Chelsea N.
Ryser, Elliot T.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 248 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland