Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of lactic acid bacteria isolated from naturally fermented Greek dry salami
 
 
Titel: Characterisation of lactic acid bacteria isolated from naturally fermented Greek dry salami
Auteur: Samelis, J.
Maurogenakis, F.
Metaxopoulos, J.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 23 (1994) nr. 2 pagina's 18 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland