Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Changes in flavour and microbial diversity during natural fermentation of suan-cai, a traditional food made in Northeast China
 
 
Titel: Changes in flavour and microbial diversity during natural fermentation of suan-cai, a traditional food made in Northeast China
Auteur: Wu, Rina
Yu, Meiling
Liu, Xiaoyu
Meng, Lingshuai
Wang, Qianqian
Xue, Yating
Wu, Junrui
Yue, Xiqing
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 211 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland