Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Quantification and characterization of microbial biofilm community attached on the surface of fermentation vessels used in green table olive processing
 
 
Titel: Quantification and characterization of microbial biofilm community attached on the surface of fermentation vessels used in green table olive processing
Auteur: Grounta, Athena
Doulgeraki, Agapi I.
Panagou, Efstathios Z.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 203 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland