Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acknowledgment to Reviewers 1996
9 4 p. 385-
1 p.
artikel
2 Atomic Absorption and Atomic Emission Spectrometry for the Determination of the Trace Element Content of Selected Fruits Consumed in the United States Miller-Ihli, N.J.
1996
9 4 p. 301-311
11 p.
artikel
3 AUTHOR INDEX FOR VOLUME 9 1996
9 4 p. 386-
1 p.
artikel
4 Graphite Furnace Atomic Absorption Spectrometry for the Determination of the Chromium Content of Selected U.S. Foods Miller-Ihli, N.J.
1996
9 4 p. 290-300
11 p.
artikel
5 Key Foods: Setting Priorities for Nutrient Analyses Haytowitz, David B.
1996
9 4 p. 331-364
34 p.
artikel
6 Nutrients and Antinutrients in Peanut Greens Almazan, Aurea M.
1996
9 4 p. 375-383
9 p.
artikel
7 SUBJECT INDEX FOR VOLUME 9 1996
9 4 p. 387-393
7 p.
artikel
8 The USDA Nutrient Data Base Is on the World Wide Web Stewart, Kent K.
1996
9 4 p. 289-
1 p.
artikel
9 Traditional Foods in the Arabian Gulf Countries,by Abdulrahman O. Musaiger. FAO/RNEA, Cairo, Egypt, and Arabian Gulf University, Manama, Bahrain, 1993, 87 pp., softcover. Pennington, Jean A.T.
1996
9 4 p. 384-
1 p.
artikel
10 TransFatty Acid Content of Selected New Zealand Foods Lake, Rob
1996
9 4 p. 365-374
10 p.
artikel
11 Variations in Major Nutrients and Minerals Due to Standardized Preparation for Dishes and Raw Ingredients Torelm, Ia
1996
9 4 p. 312-330
19 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland