Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Advert 2003
4 4 p. II-
1 p.
artikel
2 Advert 2003
4 4 p. I-
1 p.
artikel
3 Author Index 2003
4 4 p. 447-449
3 p.
artikel
4 Burlat cherry quality after long range transport: optimisation of packaging conditions Remón, Sara
2003
4 4 p. 425-434
10 p.
artikel
5 Characterizing asymptotic D-values for Salmonella spp. subjected to different heating rates in sous-vide cooked beef Juneja, V.K.
2003
4 4 p. 395-402
8 p.
artikel
6 Combined high-pressure and thermal treatments for processing of tomato puree: evaluation of microbial inactivation and quality parameters Krebbers, Bregje
2003
4 4 p. 377-385
9 p.
artikel
7 Editorial Board 2003
4 4 p. IFC-
1 p.
artikel
8 Effects of combination treatments of nisin and high-intensity ultrasound with high pressure on the microbial inactivation in liquid whole egg Lee, D.U.
2003
4 4 p. 387-393
7 p.
artikel
9 Four questions on European consumers’ attitudes toward the use of genetic modification in food production Grunert, Klaus G.
2003
4 4 p. 435-445
11 p.
artikel
10 Fragmentation of chitosan by microfluidization process Kasaai, Mohammad R
2003
4 4 p. 403-413
11 p.
artikel
11 High pressure calorimetry at sub-zero temperature: evaluation of the latent heat and frozen water ratio of gelatin gels Chevalier-Lucia, D.
2003
4 4 p. 361-366
6 p.
artikel
12 High pressure-induced changes in the creaming properties of bovine milk Huppertz, Thom
2003
4 4 p. 349-359
11 p.
artikel
13 High pressure microfluidization treatment of heat denatured whey proteins for improved functionality Iordache, M
2003
4 4 p. 367-376
10 p.
artikel
14 Process for the recovery of a carotene-rich functional food ingredient from carrot pomace by enzymatic liquefaction Stoll, Thomas
2003
4 4 p. 415-423
9 p.
artikel
15 Publisher's note 2003
4 4 p. iii-
1 p.
artikel
16 Volume of Contents 2003
4 4 p. 451-453
3 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland