Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Process for the recovery of a carotene-rich functional food ingredient from carrot pomace by enzymatic liquefaction
 
 
Titel: Process for the recovery of a carotene-rich functional food ingredient from carrot pomace by enzymatic liquefaction
Auteur: Stoll, Thomas
Schweiggert, Ute
Schieber, Andreas
Carle, Reinhold
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 4 (2003) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland