Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Culture media for the enumeration of Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus in the presence of yoghurt bacteria Vinderola, C.G
1999
9 8 p. 497-505
9 p.
artikel
2 Effect of time, temperature and extraction method on the trichloroacetic acid-soluble nitrogen of cheese Polychroniadou, Anna
1999
9 8 p. 559-568
10 p.
artikel
3 Growth requirements of Lactobacillus johnsonii in skim and UHT milk Elli, Marina
1999
9 8 p. 507-513
7 p.
artikel
4 Identification of low molar mass peptides released during sterilization of milk Gaucheron, F
1999
9 8 p. 515-521
7 p.
artikel
5 Novel assay for the determination of residual coagulant activity in cheese Hurley, M.J
1999
9 8 p. 553-558
6 p.
artikel
6 Proposed mechanism for the effect of polyphenols on the heat stability of milk O'Connell, J.E
1999
9 8 p. 523-536
14 p.
artikel
7 Rheological properties of acid milk gels as affected by the nature of the fat globule surface material and heat treatment of milk Cho, Y.H.
1999
9 8 p. 537-545
9 p.
artikel
8 Study of methods to routinely monitor heat load to cheese milk Ardö, Ylva
1999
9 8 p. 547-552
6 p.
artikel
9 Transport of sodium chloride and water in Gouda cheese as affected by high-pressure brining Messens, Winy
1999
9 8 p. 569-576
8 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland