Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties of acid milk gels as affected by the nature of the fat globule surface material and heat treatment of milk
 
 
Titel: Rheological properties of acid milk gels as affected by the nature of the fat globule surface material and heat treatment of milk
Auteur: Cho, Y.H.
Lucey, J.A.
Singh, H.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 9 (1999) nr. 8 pagina's 9 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland