Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aims & Scope & Editorial Board 2010
21 2 p. IFC-
1 p.
artikel
2 A new approach to product set selection and segmentation in preference mapping Johansen, Susanne Bølling
2010
21 2 p. 188-196
9 p.
artikel
3 Calendar 2010
21 2 p. I-
1 p.
artikel
4 Development of a method to measure consumer emotions associated with foods King, Silvia C.
2010
21 2 p. 168-177
10 p.
artikel
5 Editorial Prescott, John
2010
21 2 p. 167-
1 p.
artikel
6 Effect of information about organic production on beef liking and consumer willingness to pay Napolitano, F.
2010
21 2 p. 207-212
6 p.
artikel
7 Expectations and surprise in a molecular gastronomic meal Mielby, Line Holler
2010
21 2 p. 213-224
12 p.
artikel
8 Optimising acceptability of new prebiotic low-fat milk beverages Villegas, B.
2010
21 2 p. 234-242
9 p.
artikel
9 Perception of traditional food products in six European regions using free word association Guerrero, Luis
2010
21 2 p. 225-233
9 p.
artikel
10 Psychographic measures and sensory consumer tests: When emotional experience and feeling-based judgments account for preferences Kergoat, M.
2010
21 2 p. 178-187
10 p.
artikel
11 Relationship of pungency and leading flavour attributes in model food matrices – temporal aspects Kostyra, E.
2010
21 2 p. 197-206
10 p.
artikel
12 10th Sensometrics - Past, Present, Future 2010
21 2 p. II-
1 p.
artikel
13 Water quality and taste sensitivity for basic tastes and metallic sensation Hoehl, Karolin
2010
21 2 p. 243-249
7 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland