Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A new method to bio-preserve sea bass fillets Angiolillo, L.
2018
271 C p. 60-66
artikel
2 Antifungal activity of plant-derived compounds and their synergism against major postharvest pathogens of longan fruit in vitro Suwanamornlert, P.
2018
271 C p. 8-14
artikel
3 Applicability of Lactococcus hircilactis and Lactococcus laudensis as dairy cultures Tidona, Flavio
2018
271 C p. 1-7
artikel
4 Bacteriophages reduce Yersinia enterocolitica contamination of food and kitchenware Jun, Jin Woo
2018
271 C p. 33-47
artikel
5 Editorial Board 2018
271 C p. ii
artikel
6 Evaluating the probiotic potential and technological characteristics of yeasts implicated in cv. Kalamata natural black olive fermentation Bonatsou, Stamatoula
2018
271 C p. 48-59
artikel
7 ICFMH Announcement 2018
271 C p. I
artikel
8 Impact of co-carriage of IncA/C plasmids with additional plasmids on the transfer of antimicrobial resistance in Salmonella enterica isolates Han, Jing
2018
271 C p. 77-84
artikel
9 Metabolite profiling of Listeria innocua for unravelling the inactivation mechanism of electrolysed water by nuclear magnetic resonance spectroscopy Liu, Qin
2018
271 C p. 24-32
artikel
10 Modelling survival of Salmonella Enteritidis during storage of yoghurt at different temperatures Savran, Derya
2018
271 C p. 67-76
artikel
11 Role of cell surface composition and lysis in static biofilm formation by Lactobacillus plantarum WCFS1 Fernández Ramírez, Mónica D.
2018
271 C p. 15-23
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland