Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
                            Tijdschrift beschrijving International journal of food microbiology
                            Tijdschrift beschrijving an official journal of the International Union of Microbiological Societies (IUMS) and the International Committee on Food Microbiology and Hygiene (ICFMH)
 
  International journal of food microbiology
an official journal of the International Union of Microbiological Societies (IUMS) and the International Committee on Food Microbiology and Hygiene (ICFMH)
 
 
Titel: International journal of food microbiology
an official journal of the International Union of Microbiological Societies (IUMS) and the International Committee on Food Microbiology and Hygiene (ICFMH)
Annotatie: Verschijnt 1x per maand
Verschijnt ook in gedrukte vorm
Gedrukte versie: International journal of food microbiology = ISSN 0168-1605
Exemplaar met signatuur: e-Depot Elsevier. - De volledige tekst van de artikelen is, indien het tijdschrift beschikbaar is, alleen in te zien in de publieksruimten van de KB.. - AANWEZIG: Jrg. 1 (1984)–jrg. 47 (1999); Jrg. 49 (1999)– - mogelijk incompleet
Onderwerp: Levensmiddelen
Microbiologie
58.34 levensmiddelentechnologie
Uitgever: [S.l.] : Elsevier Science
Volgnummer: 1 van 1
 

 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland