Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 222 van 262 gevonden artikelen
 
 
  Some Fundamental Attributes Of Corn And Potato Drying In Microwave Fields
 
 
Titel: Some Fundamental Attributes Of Corn And Potato Drying In Microwave Fields
Auteur: Beke, Jnos
Mujumdar, Arun S.
Giroux, Marcel
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 15 (1997) nr. 2 pagina's 539-554
Jaar: 1997
Inhoud: Drying experiments were carried out using a special microwave surface to examine the drying kinetics of corn and potato samples. The process of internal moisture and heat transfer was analyzed in the light of the experimental data obtained. The effects of several dielectric field parameters were also studied. It was found that the modified exponential law describes the water removal proc-ess of both materials within an acceptable confidence range when the specific microwave performance is the driving force for the internal moisture movement. Furthermore, the inner composition of the materials determines their reaction to the effect of microwave fields.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 222 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland