Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 223 van 262 gevonden artikelen
 
 
  SORPTION AND DESORPTION CHARACTERISTICS OF RAW AND HEAT TREATED RICE BRAN
 
 
Titel: SORPTION AND DESORPTION CHARACTERISTICS OF RAW AND HEAT TREATED RICE BRAN
Auteur: Chakraverty, A.
Devadattam, D. S. K.
Verschenen in: Drying technology
Paginering: Jaargang 5 (1987) nr. 2 pagina's 205-212
Jaar: 1987-05-01
Inhoud: The sorption and desorption characteristics of raw, parboiled and other heat treated stabi1ized rice bran were studied in the relative humidity range of 20.0 to 75.8 per cent at the storage temperatures of 25°, 30° and 40°C. Results indicate that the equilibrium moisture contents (emc) of both raw and various heat treated rice bran increased with the increase of relative humidity and decrease of storage temperature. The emc is the highest for the raw bran and the lowest for the wet heat treated bran at any temperature and relative humidity. In general the rate of either sorption or desorption of raw and heat treated rice bran increases as storage temperature increases at a constant relative hmidity.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 223 van 262 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland