Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effect of rotation on the heat penetration characteristics of thermally processed tuna in oil in retort pouches
 
 
Titel: Effect of rotation on the heat penetration characteristics of thermally processed tuna in oil in retort pouches
Auteur: Ansar Ali, Ameer
Sudhir, Balaraman
Srinivasa Gopal, Teralandur Krishnaswamy
Verschenen in: International journal of food science & technology
Paginering: Jaargang 41 (2006) nr. 2 pagina's 215-219
Jaar: 2006-02
Inhoud:
Uitgever: Blackwell Science Ltd, Oxford, UK
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland