Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Composition of fatty acids, tocopherols, tocotrienols and β-carotene content in oils of seeds of Brazilian Sapindaceae and Meliaceae species
 
 
Titel: Composition of fatty acids, tocopherols, tocotrienols and β-carotene content in oils of seeds of Brazilian Sapindaceae and Meliaceae species
Auteur: Barbosa, M. O.
Coutinho, D. J. G.
Santos, J.
Cordeiro, R. P.
Muniz, L. R.
Alves, R. C.
Bessa, C. M. A. S.
Silva, M. V. da
Oliveira, M. B. P. P.
Oliveira, A. F. M. de
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 6 pagina's 3164-3169
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland