Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Correction to: Effect of texturised soy protein and yeast on the instrumental and sensory quality of hybrid beef meatballs
 
 
Titel: Correction to: Effect of texturised soy protein and yeast on the instrumental and sensory quality of hybrid beef meatballs
Auteur: Grasso, Simona
Smith, Gabrielle
Bowers, Sophie
Ajayi, Oluseyi Moses
Swainson, Mark
Verschenen in: Journal of food science and technology
Paginering: Jaargang 56 (2019) nr. 6 pagina's 3136
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer India, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland