Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Different Hydrocolloids on the Rheological, Microstructural, and 3D Printing Characteristics of Purple Sweet Potato Puree
 
 
Titel: Effect of Different Hydrocolloids on the Rheological, Microstructural, and 3D Printing Characteristics of Purple Sweet Potato Puree
Auteur: Cai, Lei
Feng, Lei
Nie, Meimei
Li, Dajing
Zheng, Tiesong
Zhang, Min
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 16 () nr. 11 pagina's 2622-2634
Jaar: 2023-04-20
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland