Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Cooking on Moisture Sorption Isotherms of Shea Nut (Vitellaria paradoxa Gaertn.) Kernels Part II: Modelling and Properties of Sorbed Water
 
 
Titel: Effect of Cooking on Moisture Sorption Isotherms of Shea Nut (Vitellaria paradoxa Gaertn.) Kernels Part II: Modelling and Properties of Sorbed Water
Auteur: Bup, Divine Nde
Fon Abi, Charles
Tenin, Dzudie
Kapseu, César
Tchiegang, Clergé
Mouloungui, Zéphirin
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 6 (2012) nr. 11 pagina's 3273-3283
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland