Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 209 gevonden artikelen
 
 
  Development and Optimization of Novel Encapsulation Structures of Interest in Functional Foods Through Electrospraying
 
 
Titel: Development and Optimization of Novel Encapsulation Structures of Interest in Functional Foods Through Electrospraying
Auteur: Pérez-Masiá, Rocio
Lagaron, Jose M.
López-Rubio, Amparo
Verschenen in: Food and bioprocess technology
Paginering: Jaargang 7 (2014) nr. 11 pagina's 3236-3245
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 209 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland