Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The impact of cooking on meat microstructure studied by low field NMR and Neutron Tomography
 
 
Titel: The impact of cooking on meat microstructure studied by low field NMR and Neutron Tomography
Auteur: Scussat, Simone
Vaulot, Cyril
Ott, Frédéric
Cayot, Philippe
Delmotte, Luc
Loupiac, Camille
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 14 (2017) nr. C pagina's 36-45
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland