Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  The effect of sodium reduction on the microstructure, texture and sensory acceptance of Bologna sausage
 
 
Titel: The effect of sodium reduction on the microstructure, texture and sensory acceptance of Bologna sausage
Auteur: Pires, Manoela Alves
Munekata, Paulo Eduardo Sichetti
Baldin, Juliana Cristina
Rocha, Yana Jorge Polizer
Carvalho, Larissa Tatero
dos Santos, Isabela Rodrigues
Barros, Julliane Carvalho
Trindade, Marco Antonio
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 14 (2017) nr. C pagina's 1-7
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland