Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Temperature, time and fat composition effect on fat bloom formation in dark chocolate
 
 
Titel: Temperature, time and fat composition effect on fat bloom formation in dark chocolate
Auteur: Silva, Thais Lomonaco Teodoro da
Grimaldi, Renato
Gonçalves, Lireny Aparecida Guaraldo
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 14 (2017) nr. C pagina's 68-75
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland