Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Protein nativity explains emulsifying properties of aqueous extracted protein components from yellow pea
 
 
Titel: Protein nativity explains emulsifying properties of aqueous extracted protein components from yellow pea
Auteur: Geerts, Marlies E.J.
Nikiforidis, Constantinos V.
van der Goot, Atze Jan
van der Padt, Albert
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 14 (2017) nr. C pagina's 104-111
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland