Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitory effect of mulberry (Morus alba) polyphenol on the lipid and protein oxidation of dried minced pork slices during heat processing and storage
 
 
Titel: Inhibitory effect of mulberry (Morus alba) polyphenol on the lipid and protein oxidation of dried minced pork slices during heat processing and storage
Auteur: Xu, Liang
Zhu, Ming-Jun
Liu, Xue-Ming
Cheng, Jing-Rong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 222-228
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland