Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Improving the freeze-thaw stability of soy protein emulsions via combing limited hydrolysis and Maillard-induced glycation
 
 
Titel: Improving the freeze-thaw stability of soy protein emulsions via combing limited hydrolysis and Maillard-induced glycation
Auteur: Yu, Jie
Wang, Guorong
Wang, Xibo
Xu, Yeye
Chen, Shuang
Wang, Xiaodan
Jiang, Lianzhou
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 63-69
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland