Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of in vitro and cellular antioxidant properties of Chinese steamed bread through sorghum addition
 
 
Titel: Improvement of in vitro and cellular antioxidant properties of Chinese steamed bread through sorghum addition
Auteur: Wu, Gangcheng
Shen, Yingbin
Qi, Yajing
Zhang, Hui
Wang, Li
Qian, Haifeng
Qi, Xiguang
Li, Yan
Johnson, Stuart K.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 91 (2018) nr. C pagina's 77-83
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland