Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Quick Marination of Anchovies (Engraulis enchrasicolus) Using Acetic and Gluconic Acids. Quality and Stability of the End Product
 
 
Titel: Quick Marination of Anchovies (Engraulis enchrasicolus) Using Acetic and Gluconic Acids. Quality and Stability of the End Product
Auteur: Poligne, I.
Collignan, A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 33 (2000) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland