Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Microstructural Properties of Heat-set Whey Protein Gels: Effect of pH
 
 
Titel: Microstructural Properties of Heat-set Whey Protein Gels: Effect of pH
Auteur: Irene Boye, Joyce
Kalab, Miloslav
Alli, Inteaz
Yung Ma, Ching
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 33 (2000) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland