Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 113 gevonden artikelen
 
 
  The effect of thermal processing and storage on the color stability of strawberry puree originating from different cultivars
 
 
Titel: The effect of thermal processing and storage on the color stability of strawberry puree originating from different cultivars
Auteur: Teribia, Natalia
Buvé, Carolien
Bonerz, Daniel
Aschoff, Julian
Goos, Peter
Hendrickx, Marc
Van Loey, Ann
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland