Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 113 gevonden artikelen
 
 
  The effect of pre-drying methods on physicochemical, textural and sensory characteristics on puff dried Turkey breast meat
 
 
Titel: The effect of pre-drying methods on physicochemical, textural and sensory characteristics on puff dried Turkey breast meat
Auteur: Elmas, Feyza
Bodruk, Anıl
Köprüalan, Özgün
Arıkaya, Şeyma
Koca, Nurcan
Serdaroğlu, Fatma Meltem
Kaymak-Ertekin, Figen
Koç, Mehmet
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland