Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 113 gevonden artikelen
 
 
  The effects of chloride and the antioxidant capacity of fried foods on 3-chloro-1,2-propanediol esters and glycidyl esters during long-term deep-frying
 
 
Titel: The effects of chloride and the antioxidant capacity of fried foods on 3-chloro-1,2-propanediol esters and glycidyl esters during long-term deep-frying
Auteur: Huang, Zhaoxian
Xie, Dan
Cao, Zhenyu
Guo, Zengwang
Chen, Liang
Jiang, Lianzhou
Sui, Xiaonan
Wang, Zhongjiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland