Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 113 gevonden artikelen
 
 
  The effect of κ- and ι-carrageenan concentrations on the viscoelastic and sensory properties of cream desserts during storage
 
 
Titel: The effect of κ- and ι-carrageenan concentrations on the viscoelastic and sensory properties of cream desserts during storage
Auteur: Míšková, Zuzana
Salek, Richardos Nikolaos
Křenková, Barbora
Kůrová, Vendula
Němečková, Irena
Pachlová, Vendula
Buňka, František
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland