Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acid activation of Bentonite for use as a vegetable oil bleaching agent Makhoukhi, B.
2009
60 4 p. 343-349
artikel
2 Antioxidant activity of the methanol extract of <i>Ferula assafoetida</i> and its essential oil composition Dehpour, Abbas Ali
2009
60 4 p. 405-412
artikel
3 Antioxidant Properties of Pecan Nut [<i>Carya illinoinensis</i> (Wangenh.) C. Koch] Shell Infusion Pinheiro do Prado, Ana Cristina
2009
60 4 p. 330-335
artikel
4 Chemical composition and sensory analysis of peanut pastes elaborated with high-oleic and regular peanuts from Argentina Riveros, Cecilia G.
2009
60 4 p. 388-395
artikel
5 Composición química de aceites de las variedades Arbequina y Empeltre cultivadas en regadío Gracia, Mª Soledad
2009
60 4 p. 321-329
artikel
6 Determination of fatty acid, tocopherol and phytosterol contents of the oils of various poppy (<i>Papaver somniferum</i> L.) seeds. Erinç, Hakan
2009
60 4 p. 375-381
artikel
7 Effects of accelerated aging upon the lipid composition of seeds from two soft wheat varieties from Morocco Ouzouline, M.
2009
60 4 p. 367-374
artikel
8 Evaluation of α-tocopherol in virgin olive oil by a luminescent method Escuderos, M. E.
2009
60 4 p. 336-342
artikel
9 Importancia actual de la oleoquímica en el sector industrial de tensioactivos Gómez Herrera, Carlos
2009
60 4 p. 413-419
artikel
10 Influencia del retraso en el procesado de las aceitunas tras la recolección, en parámetros físico-químicos y nutricionales del aceite de oliva de la variedad Racimilla Benito, M.
2009
60 4 p. 382-387
artikel
11 In Memoriam: Dr. D. Joaquin Ruiz Cruz Gómez Herrera, Carlos
2009
60 4 p. 423
artikel
12 Libros Hidalgo, F. J.
2009
60 4 p. 420-421
artikel
13 Medalla Marqués de Acapulco Gómez Herrera, Carlos
2009
60 4 p. 422
artikel
14 Optimization of olive-fruit paste production using a methodological proposal based on a sensory and objective color analysis Escudero-Gilete, María Luisa
2009
60 4 p. 396-404
artikel
15 Oxidation of ethoxylated fatty alcohols to alkylpolyglycol carboxylic acids using noble metals as catalysts Zlatanos, Spiros
2009
60 4 p. 360-366
artikel
16 The effect of dietary fat on the fatty acid composition and cholesterol content of Hy-line and Warren hen eggs González-Muñoz, M. J.
2009
60 4 p. 350-359
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland