Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Assessment of Potential Foodservice Organizational Development Within the Privatization Process of Eastern Europe Brizek, Michael G.
2008
5 4 p. 79-95
artikel
2 Celebrate Culinary Science and Gastronomic Knowledge! Hegarty, Joseph A.
2008
5 4 p. 1-7
artikel
3 Comparisons of Six New Artificial Sweetener Gradation Ratios with Sucrose in Conventional-Method Cupcakes Resulting in Best Percentage Substitution Ratios Edelstein, Sari
2008
5 4 p. 61-74
artikel
4 Cooking Camp Provides Hands-On Nutrition Education Opportunity Condrasky, Margaret
2008
5 4 p. 37-52
artikel
5 CURRENT RESEARCH OF INTEREST TO CULINARIANS AND CULINARY TEACHERS 2008
5 4 p. 53-60
artikel
6 FOOD AND WINE COMMENTARY 2008
5 4 p. 97-102
artikel
7 The Culinary Innovation Process Ottenbacher, Michael
2008
5 4 p. 9-35
artikel
8 WEB SITES OF INTEREST TO CULINARIANS AND CULINARY INSTRUCTORS 2008
5 4 p. 75-77
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland