Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Adjuvant properties of polysaccharides: Effect of iota-carrageenan, pectic acid, pectin, dextran and dextran sulphate on the humoral immune response in the rat Nicklin, S.
1988
5 4 p. 573-580
artikel
2 An ELISA method for the rapid and simple determination of aflatoxin in human serum Wilkinson, Andrew P.
1988
5 4 p. 609-619
artikel
3 An immunoassay for determination of quinine in soft drinks Ward, C. M.
1988
5 4 p. 555-561
artikel
4 A sensitive enzyme-linked immunosorbent assay for detection of T-2 toxin with monoclonal antibodies Chiba, Joe
1988
5 4 p. 629-639
artikel
5 A survey of aflatoxin levels in peanut meal imported into Poland for animal feedingstuffs Strzelecki, Edward L.
1988
5 4 p. 597-599
artikel
6 Book reviews Dennis, M. J.
1988
5 4 p. 657-661
artikel
7 Editorial board 1988
5 4 p. 1
artikel
8 Enzyme-linked immunosorbent (ELISA) determination of aflatoxin B1 in peanut butter: Collaborative trial Mortimer, David N.
1988
5 4 p. 601-608
artikel
9 Investigations into the visual assessment of ELISA end points: Application to determination of potato total glycoalkaloids Ward, C. M.
1988
5 4 p. 621-627
artikel
10 Lead in table wines on the Swedish market Jorhem, Lars
1988
5 4 p. 645-649
artikel
11 The chemical photosensitizing ability of certified colour additives Rosenthal, Ionel
1988
5 4 p. 563-571
artikel
12 The effects of fluoride on the leaching of aluminium saucepans during cooking Baxter, M.
1988
5 4 p. 651-656
artikel
13 Tobacco-specific N-nitrosamines in the saliva of habitual male snuff dippers Osterdahl, Bengt-Goran
1988
5 4 p. 581-586
artikel
14 Volatile nitrosamines in foods on the Swedish market and estimation of their daily intake Osterdahl, B. -G.
1988
5 4 p. 587-595
artikel
15 Wine—an important source of lead exposure Elinder, C. G.
1988
5 4 p. 641-644
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland