Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A limited survey of retail apple and grape juices for the mycotoxin patulin Mortimer, D. N.
1985
2 3 p. 165-170
artikel
2 Analysis, occurrence and control of Ochratoxin A residues in Danish pig kidneys Buchmann, Nils Bo
1985
2 3 p. 193-199
artikel
3 A survey of aflatoxins in peanut butters, nuts and nut confectionery products by HPLC with fluorescence detection Gilbert, John
1985
2 3 p. 171-183
artikel
4 Book review Nursten, H. E.
1985
2 3 p. 221-223
artikel
5 Editorial board 1985
2 3 p. 1
artikel
6 Liquid chromatographic determination of the herbicide diuron and its metabolite 3,4-dichloroaniline in asparagus Goewie, Cherie E.
1985
2 3 p. 217-220
artikel
7 The amino acid composition of the proteinaceous component of gum arabic (Acacia Senegal (L.) Willd.) Anderson, D. M. W.
1985
2 3 p. 159-164
artikel
8 The amino acid composition of the proteinaceous component of gum karaya (Sterculia spp.) Anderson, D. M. W.
1985
2 3 p. 153-157
artikel
9 The 'carry-over' of aflatoxin into milk of cows fed ammoniated rations: Use of an HPLC method and a genotoxicity test for determining milk safety Fremy, J. M.
1985
2 3 p. 201-207
artikel
10 The coexistence of the Fusarium mycotoxins nivalenol, deoxynivalenol and zearalenone in Korean cereals harvested in 1983 Lee, Ung-Soo
1985
2 3 p. 185-192
artikel
11 The dietary significance of adventitious iron, zinc, copper and lead in domestically prepared food Reilly, Conor
1985
2 3 p. 209-215
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland