Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Argon Modified Atmosphere Packaging for Fillets of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fed Astaxanthin or Canthaxanthin Choubert, Georges
2008
17 2 p. 117-136
artikel
2 Chemical Characterization of Testes Meals Made from Alaska's Seafood Processing Byproducts Plante, Sebastien
2008
17 2 p. 195-211
artikel
3 Detection of Furazolidone Residues by Microbial Assay in Thermally Processed and Cold Stored Shrimp Shakila, R. Jeya
2008
17 2 p. 156-172
artikel
4 Effect of Different Packaging Methods and Storage Temperatures on the Growth of Listeria monocytogenes in Raw and Hot Smoked Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Shin, Joong-Han
2008
17 2 p. 137-155
artikel
5 Effect of Sun Drying and Artificial Drying of Fresh, Salted Bombay Duck (Harpodon neherius) on the Physical Characteristics of the Product Nooralabettu, Krishna Prasad
2008
17 2 p. 99-116
artikel
6 Full Speed Ahead—Now with Indexing Measures! Børresen, Torger
2008
17 2 p. 97-98
artikel
7 Research Issues in Inactivation of Listeria monocytogenes Associated with New Zealand Greenshell Mussel Meat (Perna canaliculus) Using High-Pressure Processing Fletcher, Graham C.
2008
17 2 p. 173-194
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland