Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 BOOK REVIEW 2001
10 4 p. 119-121
artikel
2 Characteristics and Storage Stability of Atlantic Hagfish Kelleher, Stephen D.
2001
10 4 p. 101-118
artikel
3 Chemical and Nutritional Characteristics of Dried Sardine Silage Goddard, J. S.
2001
10 4 p. 39-50
artikel
4 Effects of Feed Protein Levels on Digestive Proteolytic Activity, Texture, and Thermal Denaturation of Muscle Protein in Reared Blue Shrimp Rivas-Vega, Martha Elisa
2001
10 4 p. 25-38
artikel
5 Functional Characterization of a Protein Concentrate from Bristly Sardine Made Under Acidic Conditions Cortes-Ruiz, J. A.
2001
10 4 p. 5-23
artikel
6 Influence of Added Astaxanthin Level and Color on Flavor of Pastes of Rainbow Trout Osterlie, Marianne
2001
10 4 p. 65-76
artikel
7 Preparation and Storage Characteristics of Ribbon Fish Laminates Jeevanandam, K.
2001
10 4 p. 77-86
artikel
8 Protease Activity and Partial Characterization of the Trypsin-Like Enzyme in the Digestive Tract of the Tropical Sierra Scomberomorus concolor Olivas-Burrola, Hermenegildo
2001
10 4 p. 51-64
artikel
9 The Industry Connection 2001
10 4 p. 1-3
artikel
10 Using Antioxidants for Extending the Shelf Life of Frozen Nile Karmout (Claries lazera) Fish Mince Abdel-Aal, Hussein A.
2001
10 4 p. 87-99
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland