Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
 
  BOOK REVIEW
 
 
Titel: BOOK REVIEW
Auteur:
Verschenen in: Journal of aquatic food product technology
Paginering: Jaargang 10 (2001) nr. 4 pagina's 119-121
Jaar: 2001-12-01
Inhoud: INNOVATIONS IN FOOD PROCESSING. G. V. Barbosa-Canovas and G. W. Gould. Lancaster, PA, USA. Technomic Publishing Co., 2000, 550 pages. $129.95. Reviewed by Keith W. Gates
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland