Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Editorial board 1998
1 2 p. 1
artikel
2 Effect of water content on the glass transition, caking and stickiness of protein hydrolysates Netto, F. M.
1998
1 2 p. 141-161
artikel
3 Glass transition and water plasticization effects on crispness of a snack food extrudate Roos, Yrjo H.
1998
1 2 p. 163-180
artikel
4 Mass transfer properties of osmotic solutions. II. Diffusivities Gekas, Vassilis
1998
1 2 p. 181-195
artikel
5 Mass transfer properties of osmotic solutions. I. Water activity and osmotic pressure Gekas, Vassilis
1998
1 2 p. 95-112
artikel
6 Properties of phosphatase from six varieties of apricot relevant to potential use in apricot air-drying Vinot, Geraldine
1998
1 2 p. 121-139
artikel
7 Relationship between glycaemic index and nutrient composition of fruit and vegetables Wills, R. B. H.
1998
1 2 p. 89-94
artikel
8 Thermal diffusivity of kiwifruit skin, flesh and core measured by a modified Fitch method Chen, Xiao Dong
1998
1 2 p. 113-119
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland