Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Editorial board
1998
1
2
p. 1
artikel
2
Effect of water content on the glass transition, caking and stickiness of protein hydrolysates
Netto, F. M.
1998
1
2
p. 141-161
artikel
3
Glass transition and water plasticization effects on crispness of a snack food extrudate
Roos, Yrjo H.
1998
1
2
p. 163-180
artikel
4
Mass transfer properties of osmotic solutions. II. Diffusivities
Gekas, Vassilis
1998
1
2
p. 181-195
artikel
5
Mass transfer properties of osmotic solutions. I. Water activity and osmotic pressure
Gekas, Vassilis
1998
1
2
p. 95-112
artikel
6
Properties of phosphatase from six varieties of apricot relevant to potential use in apricot air-drying
Vinot, Geraldine
1998
1
2
p. 121-139
artikel
7
Relationship between glycaemic index and nutrient composition of fruit and vegetables
Wills, R. B. H.
1998
1
2
p. 89-94
artikel
8
Thermal diffusivity of kiwifruit skin, flesh and core measured by a modified Fitch method
Chen, Xiao Dong
1998
1
2
p. 113-119
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland