Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Mass transfer properties of osmotic solutions. II. Diffusivities
 
 
Titel: Mass transfer properties of osmotic solutions. II. Diffusivities
Auteur: Gekas, Vassilis
Mavroudis, Nikolaos
Verschenen in: International journal of food properties
Paginering: Jaargang 1 (1998) nr. 2 pagina's 181-195
Jaar: 1998-06
Inhoud: Mass transport properties of osmotic solutions are important in controlling osmotic dehydration process. In the first paper of the series “Mass Transfer Properties of Osmotic Solutions”;, data of water activities, osmotic pressure, osmosities or osmolalities and solute activities are presented. In the present paper, the literature data on diffusivities of both binary and multi-component osmotic solutions are presented. Some aspects of measurement methodology and mass transfer modeling are also discussed.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland