Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of the inhibitory and lethal effects of synthetic versions of plant metabolites (anethole, carvacrol, eugenol, and thymol) on a food spoilage yeast (Debaromyces hansenii) Curtis, O. F.
1996
10 1 p. 55-73
artikel
2 Editorial board 1996
10 1 p. 1
artikel
3 Effect of ethanol on fermentation and lipid composition in Saccharomyces cerevisiae Ciesarova, Z.
1996
10 1 p. 1-12
artikel
4 Isolation and physiological characterization of yeasts involved in sorghum beer production Konlani, S.
1996
10 1 p. 29-40
artikel
5 Optimizing the concentrations of carbon, nitrogen and phosphorus in a citric acid fermentation with response surface method Chen, Hung-Chang
1996
10 1 p. 13-27
artikel
6 Production of phenolic flavor compounds with cultured cells and tissues of vanilla species Dornenburg, Heike
1996
10 1 p. 75-92
artikel
7 Purification process to obtain cathepsin D, B and L suitable to be used in food industry Artigas, G.
1996
10 1 p. 41-54
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland