Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acidity, Proteolysis and Lipolysis Changes in Rapid-Cured Fermented Sausage Dried at Different Temperatures Bolumar, T.
2001
7 3 p. 269-276
artikel
2 Behavior of Octopus Muscle (Octopus vulgaris) under a Process of Pressure-Time-Temperature Combinations Hurtado, J. L.
2001
7 3 p. 259-267
artikel
3 Book Review: Handbook of Hydrocolloids Durán, L.
2001
7 3 p. 277-277
artikel
4 Book Review: Microbiologia de los alimentos. fundamentos y fronteras [Food Microbiology. Fundamentals and Frontiers] Ocio, M. J.
2001
7 3 p. 277-278
artikel
5 Book Review: Microorganismos de los alimentos 6. ecología microbiana de los productos alimentarios [Microorganisms in Foods 6. Microbial Ecology of Food Commodities] Ocio, M. J.
2001
7 3 p. 277-277
artikel
6 Book Review: Química de los alimentos Durán, L.
2001
7 3 p. 278-278
artikel
7 Book Review: Sistemas de gestión de la calidad en la Industria alimentaria. Guía para ISO 9001/2 2001
7 3 p. 278-278
artikel
8 Determination of Fumonisins B1 and B2 Produced by Isolates of Gibberella fujikuroi Complex in Corn and Rice Mateo, J. J.
2001
7 3 p. 231-236
artikel
9 Differentiation Parameters of Ribera del Duero Wines from Other Spanish Denominations of Origin Pérez-Magariño, S.
2001
7 3 p. 237-244
artikel
10 Effect of Ion-Exchange Adsorption on the Protein Profiles of White Wines Sarmento, M. R.
2001
7 3 p. 217-224
artikel
11 Effect of Ozone Treatment and Storage Temperature on Physicochemical Properties of Mushrooms (Agaris bisporus) Escriche, I.
2001
7 3 p. 251-258
artikel
12 Note. Antimicrobial Effect of Pressurized Carbon Dioxide on Yersinia enterocolitica in Broth and Foods Erkmen, O.
2001
7 3 p. 245-250
artikel
13 Note. Safranal Content in Spanish Saffron Alonson, G. L.
2001
7 3 p. 225-229
artikel
14 Review: Effect of Some Components of Milk- and Soy-Based Infant Formulas on Mineral Bioavailability Jovaní, M.
2001
7 3 p. 191-198
artikel
15 Review: Loss of Quality during the Manufacture of Canned Fish Products Aubourg, S. P.
2001
7 3 p. 199-215
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland