Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Biotechnological potential of agro-industrial waste in the synthesis of pectin lyase from Aspergillus brasiliensis Pili, Jonaina
2018
24 2 p. 97-109
artikel
2 Delaying microbial proliferation in freshly peeled shallots by active packaging incorporating ethanol vapour-controlled release sachets and low storage temperature Utto, Weerawate
2018
24 2 p. 132-144
artikel
3 Effect of high-hydrostatic pressure and moderate-intensity pulsed electric field on plum García-Parra, J
2018
24 2 p. 145-160
artikel
4 Effects of postharvest oligochitosan treatment on fungal diseases and defence responses in Dongxue peach fruit Chen, Chen
2018
24 2 p. 161-171
artikel
5 Modeling the pressure inactivation of Escherichia coli and Salmonella typhimurium in sapote mamey (Pouteria sapota (Jacq.) H.E. Moore & Stearn) pulp Saucedo-Reyes, Daniela
2018
24 2 p. 117-131
artikel
6 Modeling the survival of Salmonella Enteritidis and Salmonella Typhimurium during the fermentation of yogurt Savran, Derya
2018
24 2 p. 110-116
artikel
7 Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements Martínez–Hernández, Ginés B
2018
24 2 p. 172-182
artikel
8 Reviewers for Food Science and Technology International: 2017 2018
24 2 p. 183-184
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland