Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Biotechnological potential of agro-industrial waste in the synthesis of pectin lyase from Aspergillus brasiliensis
Pili, Jonaina
2018
24
2
p. 97-109
artikel
2
Delaying microbial proliferation in freshly peeled shallots by active packaging incorporating ethanol vapour-controlled release sachets and low storage temperature
Utto, Weerawate
2018
24
2
p. 132-144
artikel
3
Effect of high-hydrostatic pressure and moderate-intensity pulsed electric field on plum
García-Parra, J
2018
24
2
p. 145-160
artikel
4
Effects of postharvest oligochitosan treatment on fungal diseases and defence responses in Dongxue peach fruit
Chen, Chen
2018
24
2
p. 161-171
artikel
5
Modeling the pressure inactivation of Escherichia coli and Salmonella typhimurium in sapote mamey (Pouteria sapota (Jacq.) H.E. Moore & Stearn) pulp
Saucedo-Reyes, Daniela
2018
24
2
p. 117-131
artikel
6
Modeling the survival of Salmonella Enteritidis and Salmonella Typhimurium during the fermentation of yogurt
Savran, Derya
2018
24
2
p. 110-116
artikel
7
Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements
Martínez–Hernández, Ginés B
2018
24
2
p. 172-182
artikel
8
Reviewers for Food Science and Technology International: 2017
2018
24
2
p. 183-184
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland