Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Combined effect of a nanoemulsion of d-limonene and nisin on Listeria monocytogenes growth and viability in culture media and foods Maté, Javier
2016
22 2 p. 146-152
artikel
2 Effect of heating rate on highly heat-resistant spore-forming microorganisms Gómez-Jódar, Isabel
2016
22 2 p. 164-172
artikel
3 Effect of xantham gum, steviosides, clove, and cinnamon essential oils on the sensory and microbiological quality of a low sugar tomato jam Gliemmo, María F
2016
22 2 p. 122-131
artikel
4 Effects of emulsion gels containing bioactive compounds on sensorial, technological, and structural properties of frankfurters Pintado, T
2016
22 2 p. 132-145
artikel
5 Effects of high hydrostatic pressure and temperature increase on Escherichia coli spp. and pectin methyl esterase inactivation in orange juice Torres, EF
2016
22 2 p. 173-180
artikel
6 Evaluation of usage of essential oils instead of spices in meat ball formulation for controlling Salmonella spp. Ozdikmenli, Seda
2016
22 2 p. 93-101
artikel
7 Muscle temperature at the point of filleting—Subsequent effect on storage quality of prerigor filleted raw- and cold-smoked Atlantic salmon Lerfall, Jørgen
2016
22 2 p. 153-163
artikel
8 Sustainable diets: The interaction between food industry, nutrition, health and the environment Alsaffar, Ayten Aylin
2016
22 2 p. 102-111
artikel
9 Thanks to Reviewers 2016
22 2 p. 181-182
artikel
10 Ultrasound assisted extraction of polysaccharides from hazelnut skin Yılmaz, Tuncay
2016
22 2 p. 112-121
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland